Ο Μάξιμος Σενετάκης, Εκφράζει τη Χαρά του για την Εκλογική Νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη

Ο βουλευτής Ηρακλείου, Μάξιμος Σενετάκης, δηλώνει τη χαρά του για την ιστορική εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη. “Ψήφισε η Κρήτη Κυριάκο Κυβερνήτη! Στην Κρήτη έγινε η μεγάλη ανατροπή! Το “πράσινο” νησί, έγινε επιτέλους μπλε! Η λογική θριάμβευσε!”,  αναφέρει με ενθουσιασμό ο κ. Σενετάκης.

Ο Σενετάκης επισημαίνει τη σημασία της νίκης για το Ηράκλειο και την Κρήτη, ενώ τονίζει την ανάγκη για συνεχή προσπάθεια: “Μια νέα μέρα ξημερώνει για τον τόπο μας! Όλοι μαζί πετύχαμε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο! Όμως η μάχη δε σταματά εδώ… Η μάχη συνεχίζεται εξίσου επίμονα, σεμνά, μεθοδικά!”

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει τον στόχο για ριζικές μεταρρυθμίσεις: “Τον επόμενο μήνα διεκδικούμε την απόλυτη αυτοδυναμία των 180 βουλευτών που θα επιτρέψουν στη ΝΔ να προχωρήσει στις ριζικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα!”

Ο Σενετάκης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους ψηφοφόρους και την οικογένειά του: “Ζητήσαμε από τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν ξανά και εκείνοι ανταποκρίθηκαν απλόχερα στο αίτημα μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε και πάλι στο πρόσωπο μου. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους στενούς συνεργάτες μου και τους φίλους μου που συντάχθηκαν μαζί μου.”

Ο κ. Σενετάκης κλείνει με την προσδοκία για μεγαλύτερες αλλαγές: “Η ιστορία των μεγάλων και ουσιαστικών αλλαγών τώρα γράφεται… Νοιώθω τυχερός που αποτελώ και εγώ ένα μικρός μέρος αυτής της Ιστορίας!”

 

 

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση