Ο Νίκος Ηγουμενίδης Καλεί σε Ανασυγκρότηση και Αντίσταση

Το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών έφερε ένα δύσκολο πλήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δήλωση του βουλευτή Ηρακλείου, Νίκος Ηγουμενίδη. Παρ’ όλα αυτά, ο Ηγουμενίδης τονίζει την ανάγκη για γρήγορη ανασυγκρότηση και άμεση αντίδραση ενάντια στην πολιτική του πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

Μέσα στο κλίμα αυτής της βαριάς ήττας, ο κ. Ηγουμενίδης αναγνωρίζει ότι το κόμμα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αναφέρει το καθήκον της αντίστασης ενάντια στον “οδοστρωτήρα της Δεξιάς” ως ζωτικής σημασίας, δεδομένου ότι το ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει την ανακάμψη του για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης επισημαίνει τον ρόλο της Αριστεράς ως “Δύναμη Ανατροπής και Ελπίδας”, υπόσχεται να παλέψει από την πρώτη γραμμή και δηλώνει τη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Με την ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα, ο βουλευτής Ηρακλείου εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι “μπορούμε και θα τα καταφέρουμε”.

Ο κ. Ηγουμενίδης ολοκληρώνει την ανακοίνωσή του ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους του Νομού Ηρακλείου που τον τίμησαν με την ψήφο τους. Ανανεώνει τη δέσμευσή του για συνεχιζόμενο αγώνα για τα ιδανικά και τα όνειρα του ΣΥΡΙΖΑ.