Ομιλία με θέμα “Η Πρόληψη του Καρκίνου“, στις Βουκολιές

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Πλατανιά διοργανώνει ομιλία με θέμα την πρόληψη του καρκίνου, προσφέροντας στοιχεία για την ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

Στις 4 Φεβρουαρίου, στις 17:00, το Δήμος Πλατανιά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου με μία σημαντική ομιλία που διοργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πολύκεντρο Βουκολιών και θα έχει ως ομιλήτρια την ογκολόγο κ. Ιλιάδα Μπομπολάκη.

Στόχος αυτής της ομιλίας είναι να ενημερώσει το κοινό σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης. Όπως αναφέρει η αρμόδια Αντιδήμαρχος, κα Πλοκαμάκη-Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, μεγάλο μέρος των περιστατικών καρκίνου μπορούν να αποφευχθούν μέσω της σωστής ενημέρωσης, της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια πολύτιμη πηγή πληροφοριών για το ευρύ κοινό και αναμένεται να βοηθήσει στην κατανόηση των προληπτικών μέτρων κατά του καρκίνου, με στόχο τη βελτίωση της δημόσιας υγείας. Συνιστάται η παρουσία όλων όσων ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την πρόληψη αυτής της σοβαρής νόσου.

NotosOnline

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση