Πλούσιο σε δραστηριότητες για την υποψήφια βουλευτή Γεωργία Μηλάκη

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ για τον νομό Ηρακλείου, Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη, συμμετείχε σε μια σειρά δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, περιλαμβανομένων επισκέψεων στη Μεσαρά, τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Μεσαράς και την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πρωί του Σαββάτου, η κ. Μηλάκη βρέθηκε στο πλευρό των παραγωγών του πρωτογενή τομέα της Μεσαράς, συνοδεύοντας κλιμάκιο της Γραμματείας Πρωτογενούς Παραγωγής της Νέας Δημοκρατίας, με την παρουσία του Γραμματέα Ανδρέα Καρασαρίνη και τοπικών φορέων. Επισκέφθηκαν το Ελαιοτριβείο-Τυποποιητήριο του Βαγγέλη Πρωτογεράκη και το Δημοπρατήριο Φαιστού, καθώς και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δήμου Φαιστού.

Στις 12 το μεσημέρι, η κ. Μηλάκη παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Μεσαράς, με την παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και τοπικών παραγόντων της περιοχής.

Αργότερα το βράδυ, η κ. Μηλάκη μετέβη στα Χανιά, όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο παλιό λιμάνι των Χανίων, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της προεκλογικής μάχης.

Την Κυριακή το πρωί, η υποψήφια βουλευτής Γεωργία Μηλάκη παρακολούθησε την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του ενδιάμεσου τμήματος “Χερσόνησος-Νεάπολη” του νέου ΒΟΑΚ, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, με την παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη.

Με πληροφορίες από το facebook.com.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση