Στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας ο Νίκος Παππάς

[ad_1]

Παππάς: υπάρχουν σειρά θεμάτων που πρέπει να δρομολογηθούν.

Εκτενή συζήτηση για την πορεία του έργου της κατασκευής του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι καθώς και των αναγκαίων έργων υποδομής που πρέπει να υλοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου, είχε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης με τον τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κατάστημα Καστελλίου, στο πλαίσιο επίσκεψης του τελευταίου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές Ηρακλείου κ.κ. Σ. Βαρδάκης και Χ. Μαμουλάκης και αντιπροσωπεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμαρχος κ. Μ. Φραγκάκης έθεσε αναλυτικά στον κ. Παππά την προώθηση μιας σειράς αναγκαίων έργων και παρεμβάσεων που σχετίζονται με το έργο της κατασκευής του νέου αεροδρομίου (π.χ. αποκατάσταση συνδέσεων υφιστάμενων αγροτικών οδών που διακόπτονται λόγω του έργου, σύνδεση αποχετευτικού συστήματος Καστελλίου με την εγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού νέου αεροδρομίου, υλοποίηση επειγουσών έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης, αποκατάσταση ζημιών στην τοπική οδοποιία και σε δίκτυα λόγω της διέλευσης βαρέων οχημάτων, συμμετοχή δήμου στο ΔΣ της εταιρείας του αεροδρομίου, κ.α.) και τα οποία πρέπει να προχωρήσουν, προκειμένου να αποφευχθούν αρνητικές επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Από την πλευρά του κ. Παππάς τόνισε πως “πλέον, υπάρχουν σειρά θεμάτων που πρέπει να δρομολογηθούν, όπως τα αντιπλημμυρικά έργα, οι δρόμοι πρόσβασης των κατοίκων στα χωράφια τους και το ίδιο το αεροδρόμιο καθώς και η σύνδεση της κοινότητας Καστελλίου με τον βιολογικό καθαρισμό του αεροδρομίου” ενώ εξέφρασε επίσης τη θέση για συμμετοχή του Δημάρχου στο Δ.Σ. της εταιρίας διαχείρισης του νέου αεροδρομίου.

[ad_2]