Σύλληψη δύο αδελφών για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

Δύο άτομα, 40 και 48 ετών, συνελήφθησαν για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανακοίνωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, ηλικίας 40 και 48 ετών, σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από το 30ο Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών. Οι δύο συλληφθέντες, που είναι αδέλφια, είχαν απασχολήσει την ΕΛΑΣ στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις.

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει τις έρευνες για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και κάλεσε όσους χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση και την Ελληνική Αστυνομία, να ζητήσουν συγγνώμη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άλλα δύο άτομα ενδέχεται να εμπλέκονται στη δολοφονία του Καραϊβάζ, αλλά δεν έχουν ακόμη συλληφθεί. Η δικογραφία της υπόθεσης παραμένει ανοικτή και οι έρευνες συνεχίζονται.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ένας έμπειρος δημοσιογράφος, είχε δολοφονηθεί έξω από το σπίτι του την 9η Απριλίου 2021. Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ και αποτελούσε προτεραιότητα για τις αρχές.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, όπου θα αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση