Συνελήφθη ομάδα ανηλίκων για φθορές σε κοιμητήριο της Κορινθίας – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου εξιχνίασαν μια υπόθεση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σε κοιμητήριο στα Εξαμίλια Κορινθίας, οδηγώντας στη σύλληψη τριών ανήλικων ημεδαπών και ενός 35χρονου ημεδαπού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Κατά τη διάρκεια μιας οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνεργάστηκαν με τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Κορινθίας, καταφέρνοντας να ταυτοποιήσουν πέντε ανήλικους ως ύποπτους για τις φθορές στο κοιμητήριο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το απόγευμα της 20 Απριλίου 2023, οι ανήλικοι προέβησαν σε εκτεταμένες φθορές σε τουλάχιστον 50 χώρους ταφής στο κοιμητήριο των Εξαμίλιων Κορινθίας. Η δράση τους προκάλεσε σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και συγκίνηση στην τοπική κοινότητα.

Η αστυνομία, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, σχημάτισε δικογραφία εις βάρος των τριών συλληφθέντων ανηλίκων και δύο ακόμη ανήλικων ημεδαπών. Επιπλέον, ο 35χρονος ημεδαπός συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, καθώς φέρεται να είχε ευθύνη για την επίβλεψη των ανηλίκων κατά τη διάρκεια των επιθέσεων.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση