Θερινές Εκπτώσεις 2023: Καθοριστικές Ημερομηνίες και Περίοδοι

Με απαράμιλλη αναμονή για τους λάτρεις του shopping, οι φετινές θερινές εκπτώσεις είναι προ των πυλών, με την έναρξη να ορίζεται για τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.

Από τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023, και μέχρι το τέλος του Αυγούστου, η αγορά θα ‘ντυθεί’ με τις ελκυστικές προσφορές των εκπτώσεων, ξεκινώντας τη θερινή της περίοδο εκπτώσεων. Μία περίοδος που αναμένεται να ζωντανέψει την αγορά και να προσφέρει στους καταναλωτές ευκαιρίες για σημαντικές αγορές σε μειωμένες τιμές.

Σημειώνεται ότι οι εκπτωτικές περίοδοι της χρονιάς έχουν διαμορφωθεί αφότου καταργήθηκαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις. Συγκεκριμένα, οι χειμερινές εκπτώσεις λαμβάνουν χώρα από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, ενώ οι θερινές από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Το καλοκαίρι του 2023 φέρνει λοιπόν αυτές τις πολυαναμενόμενες εκπτώσεις, με στόχο την ενίσχυση της αγοραστικής δραστηριότητας, προσφέροντας την ευκαιρία σε καταναλωτές να αποκτήσουν προϊόντα και υπηρεσίες σε μειωμένες τιμές.

NotosOnline

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση