Τυμπάκι – Άγριες συμπλοκές Ελλήνων και Πακιστανών

[ad_1]

Τραυματίες από τα επεισόδια, οι 3 από τους τραυματίες είχαν σοβαρά τραύματα και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ντόπιων με Πακιστανούς σε μεγάλη επιχείρηση έξω από το Τυμπάκι. Το επεισόδιο πιθανόν να έχει σχέση με το χθεσινοβραδινό όπου σε καυγά μεταξύ ντόπιου και Πακιστανού, οπου τραυματίστηκε ο δεύτερος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως oi Πακιστανοί εγκλωβίσαν εργαζόμενους της εταιρεία και τους αφήνουν να βγουν έξω και εκτοξεύουν εναντίων τους πέτρες ξύλα και παλέτες. Με αποτέλεσμα να υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί τραυματίες, οι 5 από τους τραυματίες, όλοι τους Έλληνες, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Δυστυχώς, 3 από τραυματίες που είχαν σοβαρά τραύματα και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο εφημερεύων Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν φτάσει στο σημείο.

Το κλίμα στην περιοχή της Μεσαράς είναι ιδιαίτερα βαρύ, με τα επεισόδια είναι στην ημερήσια διάταξη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν χθες (29.08.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 22 αλλοδαποί και 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, χθες (29.08.2020) το βράδυ, οι ανωτέρω συνεπλάκησαν μεταξύ τους, κάνοντας χρήση μεταλλικών και ξύλινων αντικειμένων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο απ’ αυτών.

Άμεσα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

[ad_2]

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση