Τυμπάκι: Εκκίνηση Διαδικασίας για τη Διάνοιξη της Παραλιακής Οδού

Σε ένα ιστορικό βήμα προς την επίλυση ενός μακροχρόνιου και δίκαιου αιτήματος των κατοίκων της Μεσαράς και ειδικότερα του Τυμπακίου γίνεται πράξη, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει συμφωνήσει να αναπτύξει μια οριστική λύση για το πρόβλημα του αποκλεισμού του παραλιακού μετώπου του Τυμπακίου.

Η παρουσία του αεροδρομίου στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα τη διάσπαση της περιοχής σε δύο μέρη, προκαλώντας προβλήματα κυκλοφορίας και ανάπτυξης. Ωστόσο, μέσα από αποτελεσματικές κυβερνητικές ενέργειες, η διαδικασία για τη διάνοιξη της παραλιακής οδού -η οποία θα λειτουργήσει ως πεζόδρομος και ποδηλατοδρόμος μπροστά στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τυμπακίου- προγραμματίζεται για να ξεκινήσει σύντομα.

Αυτή η ενέργεια αναμένεται να προωθήσει την τουριστική ανάπτυξη και τη γενική ανάπτυξη όλης της περιοχής, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία.

Στην καθοριστική συνάντηση για την προώθηση του σχεδίου, παρευρέθηκαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, και άλλα σημαντικά στελέχη της τοπικής διοίκησης και της κυβέρνησης.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, σχολίασε: «Μπαίνει, επιτέλους, ένα τέλος σε ένα δίκαιο αίτημα της περιοχής μας πάρα πολλών ετών.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης αντιλήφθηκε την ανάγκη αξιοποίησης της ευρύτερης περιοχής και έδρασε άμεσα. Τον ευχαριστούμε …»

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση