Υποψήφιος Δήμαρχος ξανά ο Γρηγόρης Νικολιδάκης

Την υποψηφιότητά του για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές για τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Φαιστού, ανακοίνωσε ο νυν Δήμαρχος Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Σε ανακοίνωσή του γνωστοποιεί και τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων με την παράταξη “Τολμάμε Μαζί”.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μέσα σε μία από τις δυσκολότερες περιόδους για τη χώρα, αλλά και τον κόσμο γενικότερα, ο δήμος Φαιστού κατάφερε σε διάστημα μόλις δύο χρόνων να αποκτήσει την αίγλη που αξίζει και να τεθεί πρωταγωνιστής των τοπικών και εθνικών εξελίξεων.

Με θέληση, πείσμα και σκληρή δουλειά, έχει εκκινήσει μια συνολική προσπάθεια, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται μελέτες έργων από το παρελθόν, καταρτίζονται νέες μελέτες, δημοπρατούνται συνεχώς νέα έργα και δημιουργείται μια σημαντικά αναπτυξιακή προοπτική για το δήμο μας.

Ήδη έχουν γίνει πολλά. Μέσα από διαρκείς επαφές με την ηγεσία των συναρμόδιων υπουργείων, αλλά και την Περιφέρεια Κρήτης, έχει δημιουργηθεί η προοπτική για δράσεις που όταν θα ολοκληρωθούν θα υπερβαίνουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Έχουν ήδη δρομολογηθεί πάνω από 80 έργα και μελέτες έργων, ενώ για πρώτη φορά παρουσιάστηκε αναλυτικά ένα όραμα για το δήμο μας, τις νέες γενιές και το μέλλον.

Οι βάσεις έχουν μπει. Και πατούν σε πολύ γερά θεμέλια. Τόσο γερά, που εφόσον όσα έχουν ξεκινήσει ολοκληρωθούν, ο Δήμος Φαιστού σε κάθε Δημοτική Ενότητα και σε κάθε Κοινότητα θα βλέπει σπουδαία έργα να εξελίσσονται για την επόμενη δεκαετία.

Το όραμα μας συνεχίζει. Κι επειδή η συνέχεια του οράματος θεωρούμε ότι οφείλει να πραγματοποιηθεί στη λογική του αρχικού μας σχεδιασμού και στις βάσεις των αγαστών συνεργασιών που έχουμε αναπτύξει, ανακοινώνω ότι θα διεκδικήσω μαζί με την ομάδα μου την ανανέωση της θητείας μου στο δημαρχιακό θώκο για μία ακόμα περίοδο.

Σ’ αυτή την προσπάθεια και σ’ αυτή τη δράση, στους συνεργάτες μου που στηρίζουν το συνολικό όραμα έρχονται να προστεθούν νέοι άνθρωποι που ασπάζονται τις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας και που συντάσσονται με τον τρόπο που βλέπουμε το μέλλον του Δήμου μας.

Με χαρά λοιπόν, ανακοινώνω τους πρώτους υποψήφιους για τον συνδυασμό «Τολμάμε μαζί» και τους καλωσορίζω στην κοινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον».

Νικολιδάκης Γρηγόριος, Δήμαρχος Φαιστού

ΠΡΩΤΗ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ»

Κακουλάκης Γεώργιος, Πρόεδρος Μοιρών

Κοκαράκης Χαρίλαος, Πρόεδρος Τυμπακίου

Κτιστάκης Ιωάννης, Πρόεδρος Καστελίου

Μανουσάκης Χαρίδημος, Πρόεδρος Καμηλαρίου

Μαυράκης Μιχαήλ, Πρόεδρος Μαγαρικαρίου

Παπαδάκη Αναστασία, Πρόεδρος Κουσέ

Ρινακάκης Γεώργιος, Πρόεδρος Αληθινής

Σελιανάκης Αντώνιος, Πρόεδρος Λαγολιού

Σπινθάκης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Πιτσιδίων – Ματάλων

Στρατιδάκης Ιωάννης, Πρόεδρος Σκουρβούλων

Φραγκιαδάκης Στυλιανός, Πρόεδρος Βοριζίων

Αλεξάκης Αλέξανδρος

Ασκοξυλάκης Ιωάννης

Γουλιελμάκης Ελευθέριος

Διακουμάκης Χαρίδημος

Θεοδωράκης Γεώργιος

Καραταράκης Γεώργιος

Κεφαλάκης Αντώνιος

Κυριακάκης Ιωάννης

Κουνδουράκης Νικόλαος

Λενακάκης Αριστείδης

Μανασσάκης Γεώργιος

Νικολουδάκης Ιωάννης

Νουαράκης Αντώνιος

Ντισπυράκης Γεώργιος

Πατρικαλάκης Χαράλαμπος

Πετρουλάκης Κωνσταντίνος

Σαββάκης Φραγκίσκος

Σπινθάκη Μαρίνα

Στεφανουδάκης Εμμανουήλ

Στεφανουδάκης Σταύρος

Τζωρτζακάκης Μιχαήλ

Τσιτεράκη Ισμήνη

Χατζηαναστασίου Αγγελική

Χουστουλάκης Σάββας

Διαβάστε επίσης: