Μοίρες: Βρέθηκε Άνδρας 29 Ετών με Σφαίρα στο Κεφάλι

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινότητα της Μεσαράς, καθώς ένας 29χρονος άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος με σφαίρα στο κεφάλι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του κοντά στη Γαλιανή διασταύρωση στις Μοίρες. Το επεισόδιο, που εκτυλίχθηκε περίπου στις 3:00 το πρωί, έθεσε σε ετοιμότητα τις αρμόδιες αρχές και ξεκίνησε έναν πυρετό ερευνών.

Μετά από ειδοποίηση που αφορούσε ενδεχόμενο τροχαίο ατύχημα, το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όπου αντίκρισε την σοκαριστική εικόνα. Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται επί του παρόντος στην εντατική, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Την περίπτωση εξετάζει πλέον η Αστυνομία, διερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα σενάρια για τον τραυματισμό του νεαρού άνδρα. Μεταξύ των ενδεχομένων που εξετάζονται ανήκει και το ενδεχόμενο ο τραυματισμός του να προέρχεται από αδέσποτη σφαίρα, ακόμα διερευνάται η πρόθεση για απόπειρα αυτοκτονίας, προσφέροντας μια ακόμη στροφή στο μυστήριο της υπόθεσης.

Οι εξελίξεις θα κρίνουν τις επόμενες κινήσεις της Αστυνομίας και την περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης, που προκαλεί σοκ και συζητήσεις στην τοπική κοινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Εξιχνιάστηκε η Υπόθεση Πυροβολισμού του 29χρονου στις Μοίρες
Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 22χρονο που πυροβόλησε 29χρονο στο κεφάλι
Γαλιά: Ανακοίνωση κατά της Βίας και της Παραβατικότητας

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση