Συνάντηση Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας με τον τομεάρχη Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με τον Τομεάρχη και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Κώστα Ζαχαριάδη και Μίλτο Χατζηγιαννάκη αντίστοιχα, είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου 2020, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης, στο δημοτικό κατάστημα Αρκαλοχωρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Ηρακλείου κ.κ. Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Χάρης Μαμουλάκης, ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Μπίρμπας καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γαβριήλ Κουρής.          

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα τοπικής ανάπτυξης, με ιδιαίτερη αναφορά στο έργο της κατασκευής του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι, καθώς και θεσμικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εν γένει, όπως η διοικητική μεταρρύθμιση, η επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας, η ανάγκη ενίσχυσης της στελέχωσης του προσωπικού του Δήμου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά κρίσιμες ειδικότητες όπως μηχανικοί,  η εφαρμογή του ενιαίου συστήματος κινητικότητας με όρους ώστε να διασφαλίζεται η μη αποψίλωση των υπηρεσιών των μικρομεσαίων και μικρών Δήμων και οι πολιτικές που έχει ανάγκη η τοπική αυτοδιοίκηση στη μετά covid εποχή.

Συνάντηση Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας με τον τομεάρχη Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ

[ad_2]