Υποτροφίες στην μνήμη των Λαζανάκη Μιχαήλ και Καλλιγιανάκη Στυλιανού

Δύο νέοι άνθρωποι έλαβαν διετείς υποτροφίες, προκειμένου να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, στην μνήμη των Λαζανάκη Μιχαήλ και Θαλασσινού – Καλλιγιανάκη Στυλιανού.

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η απονομή των υποτροφιών στην μνήμη των εκλιπόντων Λαζανάκη Μιχαήλ από το Δήμο Γόρτυνας και Θαλασσινού – Καλλιγιανάκη Στυλιανού απο το Δήμο Μαλεβιζίου, από το Ι.ΙΕΚ Kappa Studies, στις εγκαταστάσεις του, στο Κοκκίνη Χάνι.

Η Άννα Παναγιωτάκη από τον Δήμο Γόρτυνας και ο Γιώργος Πατραμάνης από τον Δήμο Μαλεβιζίου έλαβαν διετείς υποτροφίες, αξίας 8.000 ευρώ η καθεμία, προκειμένου να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, σπουδάζοντας τουριστικά επαγγέλματα.

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν οι οικογένειες των εκλιπόντων, ενώ τον Δήμο Γόρτυνας εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη.

Ευχαριστούμε θερμά το I.IEK KAPPA STUDIES για την μεγάλη ευκαιρία που δίνει στους νέους και τις νέες μας, καθώς και τις οικογένειες των εκλιπόντων, για την παρουσία και την διαρκή στήριξή τους σε αυτή την πρωτοβουλία. Ευχόμαστε στην Άννα και τον Γιώργο καλή επιτυχία στις σπουδές και στην μετέπειτα πορεία τους

δήλωσε η αντιδήμαρχος.

Σημειώνεται ότι το Ι.ΙΕΚ KAPPA STUDIES προκηρύσσει κάθε χρόνο τρεις υποτροφίες, που απευθύνονται σε νέους και νέες από τους Δήμους Γόρτυνας, Μαλεβιζίου και Αρχανών – Αστερουσίων, στην μνήμη του Δημητριάδη Ευάγγελου, δίνοντάς τους την δυνατότητα να σπουδάσουν σε ένα από τα τμήματα της Μαγειρικής, της Ζαχαροπλαστικής ή της Διεύθυνσης Ξενοδοχείου.

Υποτροφίες
Απονομή των υποτροφιών

[ad_2]