Χανιά: Συνελήφθη άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης

Ένας άνδρας συνελήφθη χθες, 19 Ιουνίου 2023, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή του Δήμου Χανίων.

Στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, οργανώθηκε μια προσεκτικά προγραμματισμένη αστυνομική επιχείρηση. Ο στόχος; Η εξάρθρωση της διακίνησης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου. Το αποτέλεσμα της έρευνας; Αποκαλύφθηκαν δυο (2) ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στον εξωτερικό αύλειο χώρο της οικίας, όπου καλλιεργούνταν 53 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης.

Τα δενδρύλλια, που είχαν φτάσει το ύψος των 1,5 μέτρου, εκριζώθηκαν επιτόπου από τους αστυνομικούς. Αλλά, η ανακάλυψη δεν έμεινε εκεί. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 115 γραμμάρια κάνναβης, ενισχύοντας περαιτέρω την περίπτωση κατά του κατηγορούμενου.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, διενεργούμενη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. Αυτή η επιχείρηση αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης των ναρκωτικών στην περιοχή των Χανίων.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση