Γαύδος: Παράδοση Ασθενοφόρου Βελτιώνει τις Υγειονομικές Υπηρεσίες

Σε ικανοποίηση του πολύχρονου αιτήματος των κατοίκων και επισκεπτών της Νήσου Γαύδου, η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης αποφάσισε να παραχωρήσει ένα ασθενοφόρο όχημα για την επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου.

Το ασθενοφόρο ήταν μέχρι σήμερα στην υπηρεσία του Κέντρου Υγείας Αγίας Φωτεινής και είναι πλήρως εξοπλισμένο για να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες. Την παραλαβή έκανε ο Γενικός Ιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Γαύδου, κος Αμβροσιάδης Βασίλειος, από τον κο Παλιεράκη Παναγιώτη, στέλεχος του Κέντρου Υγείας Αγίας Φωτεινής.

Με τη συνδρομή στελέχους των ενόπλων δυνάμεων ως οδηγού του οχήματος, το ασθενοφόρο θα ενισχύει σημαντικά την αποτελεσματικότητα του Περιφερειακού Ιατρείου, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας και την ασφάλεια του τοπικού πληθυσμού.

Η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος, ιδιαίτερα τα Στελέχη των Κέντρων Υγείας Αγίας Φωτεινής και Κανδάνου, του Περιφερειακού Ιατρείου Γαύδου, τον Δήμο Γαύδου για τη διαχρονική υποστήριξη, το Κέντρο Επιχειρήσεων της 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ» και το ΕΚΑΒ Κρήτης.

Τέλος, η διάθεση του ασθενοφόρου στην Γαύδο είναι μια άμεση υλοποίηση της δέσμευσης που είχε αναλάβει ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα των κατοίκων της νήσου.

NotosOnline

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση