Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

[ad_1]

Ο Γιώργος Τράγκας «έφυγε» τα ξημερώματα, μετά από σύντομη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης στα 72 του χρόνια. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο Γιώργος Τράγκας άφησε την τελευταία του πνοή στις 3:10 τα ξημερώματα ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομειου «Σωτηρία».

Την 1η Δεκεμβρίου 2021, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ότι νοσεί από κορωνοϊό. Εισήχθη στο νοσοκομείο «Σωτηρία» στις 4 Δεκεμβρίου, και διεσωληνώθη στις 10 Δεκεμβρίου.Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και υπεβλήθη σε τοποθέτηση στεντ.Εξέπνευσε στις 03:10, ξημερώματα της 14ης Δεκεμβρίου 2021. Απεβίωσε από επιπλοκές της ασθένειας του σε συνδυασμό με τη νόσηση από τον κορονοϊό σε ηλικία 72 ετών, ενώ κατέληξε μετά από σκληρή μάχη σε ΜΕΘ, σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο.

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου.

[ad_2]

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση